Påsk på Älghyttan

Ute i det småländska höglandet ligger snön fortfarande i partier mellan tallarna. Vårsolen får ändå mossan att ånga från några övervuxna stubbar och stenar. Marken börjar andas. Smältvatten porlar i bäcken.  Luften fylls sakta av lukter från myllan. Fågelkvitter. Alltihop en ordlös hyllningssång till våren.

Försäljningen av förhandsexemplar har kommit igång ordentligt. Stort tack för alla gratulationer och värmande ord! Ni gör en redan uppfylld dröm till en förnyande skatt. Varje bok lämnar mig med en spänd förhoppning om att få höra era tankar och reaktioner. Och det finns förstås gott om förhandsexemplar kvar, så det är bara att höra av sig vid intresse.

Nu ska jag och Sara fira Påsk tillsammans med mina yngsta syskon, och njuta av varje andetag – egna såväl som gemenskapens, och skogens. På återseende!

Bästa hälsningar
Karl o Sara, med Burmaner

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s