Releasefesten: Kaufmanns utvalda

IMG_2911.JPG

Fredagen 22/4 2016: En dag jag sett fram mot i många år. En dag som fyllt stegen med fantasi och förväntan. Några sekunders meditation efter varje skrivstund: Jag kommer fortsätta tills berättelsen blir så bra den bara kan. En dag kommer det bli utgivet. Förhoppningar. Ny energi att fortsätta. Fantasi. Ny längtan att återvända till skrivandet.

Kronan ovanpå mina ansträngningar flätades av alla som lyckönskat och hejat på. Av alla mentala och kroppsliga ryggdunkningar jag fått sedan starten. Av alla omfamningar och gratulationer till boksläppet. Inte en sekund av de tusentals timmar som gått in i manuset blev överskuggad tack vare er strålande omtanke. Tack, från botten av mina drömmars förverkligande!

Varma omfamningar till mitt förlag HOI, som tagit mig på mitt livs publiceringsresa. Jag har hela ert goa gäng att tacka för att det idag finns en bok att fira!

Ett speciellt tack till er som hittade till min barndomsgata i Kaverös, och förgyllde kvällen. I högstadieåldern klapprade mina språng förbi utanför festlokalen, på min väg till skolan. Alltid på smärtgränsen mellan snooze och försening.

En del har hänt sedan dess. Men ibland återvänder högtider till där gatan ekar av det förflutna. Och precis som ljud beskrivs som vågor i luften, är ni vågtoppar som bär mig ovanpå era gemensamma höjder! Återigen: Tack!

Ser fram mot era reaktioner på boken 🙂

Goa Kramar
Karl

IMG_2917.JPG

IMG_2882.JPGIMG_2872.JPG

IMG_2904.JPGIMG_2896.JPG
IMG_2887.JPGIMG_2899.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s